En smart försäkring mot vattenskador

Läckande rör- och rörkopplingar står för cirka 60 % av alla läckage som orsakar vattenskador. Risken är störst vid nyinstallationer och i äldre hus är korrosion den vanligaste orsaken. Andra orsaker kan vara rör som fryser vid kallt väder, exempelvis i fritidshus när värmen är avstängd under vintern.

Fukt- eller vattenskador kan bli kostsamt för hem och hushåll – på samma sätt som inbrott, stölder och bränder också kan orsaka stor skada. Även när det gäller den här typen av skador är det också förebyggande åtgärder och insatser som har bäst effekt. För dig som vill minimera risken för fuktskador rekommenderar vi på Isroth Gruppen en automatisk vattenfelsbrytare som larmar vid vattenläckage.

När kontrollerades dina VVS-installationer senast?

Att göra löpande inspektioner av sina vvs installationer är inte bara bra för miljön och kan hjälpa en att spara pengar på lång sikt, utan det är också en bra idé att ta hand om sina installationer och upptäck brister. 

Genom att planera in regelbundna inspektioner av dina vvs installationer kan du hålla koll på deras skick och upptäcka eventuella problem i tid. På så sätt kan du åtgärda eventuella problem innan de blir större och dyrare,  och du kan också förebygga skador och sänka dina driftkostnader.

Att ta hand om sina VVS installationer kan också öka värdet på din bostad eftersom man visar att man har tagit hand om sina installationer. 

Genom att göra löpande inspektioner av sina VVS installationer är alltså en bra id´för att spara pengar, ta hand om sin fastighet och hålla sina installationer i bra skick. 

Kontakta oss på Isroth Gruppen AB, vi hjälper dig med löpande inspektioner av dina VVS installationer till fast pris.

Ring: 010 330 00 00 eller skicka e-post till info@isrothgruppen.se för att boka ett personligt möte hos dig, för en genomgång till att säkra din bostad.

Läckbrytare som bekämpar vattenskador

Smart wifi lösning som användas med hjälp av Siri och med Google assistanten kan du snabbt säga:
”Hej Google öppna vatten” eller ”Stäng vatten”

 

Kampanjpris just nu

Kampanje pris under perioden:
Augusti till September 2023

Innefattar:
Installation och driftsättning

Med hänsyn till:
Inkluderat ROT-avdrag och moms

Total pris per enhet:
11 350kr

Ring för ett kostnadsfritt besök med genomgång av din fastighet.
010 330 00 00

Vi  på Isroth Gruppen hjälper dig att öka värdet på er fastighet. Undvik händelsen av vattenskador. Med oss kan ni säkra bostaden med en läckbrytare, att lita på, som skyddar dig och familjens egendom, för oförutsedda händelser av en vattenskada.